Lokationen

Tangen 6 i det nordlige Aarhus er et område, der oplever stor vækst. En del virksomheder inden for teknologi, forskning og sundhed flytter hertil og bygger nyt.

Hurtigt til og fra med bilen

På Tangen 6 finder du to identiske bygninger lige ved siden af hinanden, beliggende på en lukket vej, med 180 gratis p-pladser lige uden for døren. Lokalerne ligger blot et par km fra motorvejsnettet, der enten fører dig ud på E45 eller ud på Djurslandsmotorvejen. Aarhus centrum og Molslinjen ligger blot 5 km derfra.

Letbane, cykel eller bus

Vil du gerne lade bilen stå hjemme, er der mulighed for at springe på Letbanen, der har et stop blot 300m fra hoveddøren. Letbanen har 12 afgange i timen, og vil let føre dig til Aarhus C. Derudover er der selvfølgelig også masser af muligheder for at fange en bus ude på Randersvej, der ligger godt 400 m fra hoveddøren. Her finder du ruterne 117, 118, 200, 918 og 925, der både tager dig til Aarhus C men også ud af byen til Hadsten, Langå, Randers, Skanderborg, Hørning, Hinnerup og Aarhus Lufthavn.

Vil du gerne cykle på arbejde og tage et bad, når du når frem, er der mulighed for at bade og klæde om i forbindelse med vores fitnesslokaler.

Få klaret indkøb på vejen hjem

Tæt på Tangen 6 finder du både en Lidl, Føtex, IKEA, JYSK, ILVA, STARK, Silvan og Elgiganten.

Hotel

Derudover har Tangen 6 fornøjelsen af at have et Zleep Hotel som nabo. Hotellet slog dørene op i 2019, og er klar til at tage imod overnattende gæster. Så bliver det næsten ikke nemmere at få kolleger, leverandører eller kunder på besøg.